(Foton från inspelning av reklamkampanj för familjearrangemanget)

Lördagen den 11 augusti arrangerar Soldathemsförbundet/Veterankort tillsammans med Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna en familjedag, vars syfte är just att låta veteranfamiljer få en möjlighet att möta andra veteranfamiljer. 

High Chaparral öppnar upp portarna redan kl 09.30, där det blir ett exklusivt mingel för veteranfamiljer. (Parken öppnar för allmänheten kl. 10:00)

Under dagen roar ni er med allt som parken har att erbjuda, och för den som vågar sig på att uppleva ett äkta tågrån, så rekommenderas det att hålla extra hårt i blåa baskrar och yxringar 😀

Efter parkens stängning erbjuds en exklusiv veterankväll i den del av parken som kallas Mexico. Maten kommer då att bestå av en tacobuffé och underhållning för de små erbjuds i form av skattjakt och för alla åldrar erbjuds det musikunderhållning. Kvällens middag bjuder Soldathemsförbundet och Fredsbaskrarna dig och din familj på! (Exkl dryck.) Först till kvarn gäller dock, och det totala platsantalet är begränsat till 200 personer.

För veteraner finns en exklusiv bokningslänk nedan där ni kan köpa biljetter för såväl entré som lunch, som tåg som boende. Ni avgör själva om ni vill hyra boende fre-lör eller lör-sön, eller inte alls. Det går även att lösa entré för 2 dagar om man så önskar. Länk till bokningssajten hittar du här längst ned på sidan. Obs! Du måste vara inloggad för att kunna se länken! (Obs! Anmälan till middagen görs separat via mail till info@veterankort.se. Ange hur många vuxna och barn som kommer, samt eventuella kostallergier.

Obs! Om du är medlem i Sveriges veteranförbund Fredsbaskrarna så har de ett riktigt förmånligt erbjudande! Läs mer på  SVF hemsida och anmäl dig, så kan du få både fri entré och lunch till familjen – utöver det redan fina erbjudandet.

Missa inte detta!

https://boka.highchaparral.se/Biljett?coupon=22762?date=2018-08-11