Eksjö

Till soldathemmet strax utanför Eksjö Garnison är alla välkomna – civila, värnpliktiga och all övrig militär personal. Här finns Café Grenadjären, där kan du ta en fika eller en matbit. För dig som gäst finns det gratis Wifi.

Då Eksjö Soldathem vill skapa en god miljö och en bra fritid har du som värnpliktig möjlighet att titta på film, spela x-box, sola solarium, spela pingis och biljard. Det finns också en musiksal med instrument för musikintresserade. Har du ingen egen dator kan du få låna en. För dig som är värnpliktig eller soldat erbjuds olika kurser, som till exempel jägarexamen. Finns det särskilda önskemål så framför dem gärna.

Hos oss finns möjlighet till samtal och vi anordnar regelbundet andakter för de som önskar. Hör gärna av dig om du har tankar och önskemål kring vår verksamhet.

För anhöriga och veteraner anordnas träffar och föreläsningar. För dig som har Veterankort är kaffet gratis.

Vår önskan och förhoppning är, att oavsett om du är civil, soldat eller anhörig, skall du känna dig hemma på Soldathemmet i Eksjö. Ett trevligt bemötande och god service är därför en självklarhet!

Vi samarbetar med Eksjö garnison, Sveriges Veteranförbund samt Invidzonen.

Besök gärna vår Facebooksida Soldathemmet Grenadjären eller vår Instagram @eksjosoldathem.

Smörgåstårtor
Vår populära smörgåstårta gjord på surdegsbröd finns i 2 storlekar, 5 eller 10 bitar. Smörgåstårtan innehåller skinka, räkor, ägg och skagenröra och är garnerad med skinka, räkor, ägg samt grönt. Portionerna som är generöst tilltagna kostar 90:- per person. Vi behöver ha din beställning minst 3 arbetsdagar innan leveransdatum.

Det finns även ett bra utbud på matiga smörgåsar för avhämtning.

För beställning kontakta oss på 0381-142 82.

Varmt välkommen till Soldathemmet i Eksjö!

Kontaktuppgifter

Eksjö soldathem
Stockholmsvägen 35
575 34 EKSJÖ

Mail: eksjo@soldathem.org
Telefon: 0381-142 82, 182 46

Catharina Gunnarsson, föreståndare

Öppettider:
Måndag-Torsdag 8-21
Fredag 8-13
Helger stängt