Revingehed

Soldathemmet är en mötesplats centralt belägen på Södra Skånska Regementet P7. Till Soldathemmet är alla på garnisonen välkomna. Soldathemmet ska kunna vara ditt andra ”vardagsrum” där du kan koppla av i en trivsam miljö. Soldathemmet drivs av Svenska Soldathemsförbundet. Soldathemmet är på olika sätt engagerat i stödet för soldater, veteraner och anhöriga. Lokalt samarbetar vi med garnisonens anhörig- och veteransamordnare, samt övriga delar av förbandet

Vi hälsar dig varmt välkommen till Soldathemmet!

Stödsamtal

Personalen på Soldathemmet har tystnadsplikt. Vi kan även hjälpa till med att förmedla kontakt till garnisonspräst och andra samtalspartners.

Bibliotek

Bibliotek i dess rätta bemärkelse har vi inte men ett stort antal titlar i olika genrer finns tillgängliga i stora salen.

Biljard

Hos oss kan du spela biljard, dart och olika sällskapsspel.

Fiske

Vi har fiskekort för utlåning för den som är intresserad, för fiske i både Kävlingeån och i Krankesjön samt Tvedöra. Utrustning samt flytvästar kommer att finnas för utlåning

Fritidskurser

Vi kommer att anordna kurser i samverkan med olika förbund.

Försäljning

Vi har en soldatshop på soldathemmet, där man kan köpa ryggsäckar, kängor, kepsar, träningskläder mm..

Musik

En musikhörna för vinylplattor finns på soldathemmet. För den som vill finns redan nu piano som man kan utnyttja och det kommer att kompletteras med några gitarrer med snart. Kommer att kompletteras med cd spelare snart. 

Tv, film och Tv-spel

Hos oss finns möjlighet att se på Tv, ett brett kanalutbud med bland annat sport och film kommer under hösten. Vi har ett spelrum där man kan spela både xbox och playstation.

För den som är intresserad av brädspel så har vi 2 st spelbord för detta.

Internet

Fritt wifi finns tillgängligt i soldathemmets lokaler.

Mat o dryck

Försäljning av mat och dryck har vi inte på soldathemmet då vi ligger inne på området, däremot så bjuder vi på kaffe och tilltugg när det finns tillfälle. Vi har mikrovågsugnar för att kunna värma medhavd mat, och detta kan sedan ätas på riktigt porslin i våra lokaler i trevlig miljö.

Kontaktuppgifter

Revinge Soldathem

Revingehed
247 92 Södra sandby

Mail: revingehed@soldathem.org
Telefon: 070-571 0293