Om oss:

Svenska Soldathemsförbundet är en ideell organisation som erbjuder stöd till soldater, veteraner och deras anhöriga. Vi erbjuder samtalsstöd för enskild, par eller familj, samt relationskurser för förbättrad kommunikation i relationen. På våra soldathem runt om i landet erbjuds dagligen verksamhet som är öppen för alla att besöka.

 

Typ av tjänst:

Vi söker nu dig som vill arbeta 75 % med att bygga upp och driva den dagliga verksamheten vid Soldathemmet på Södra Skånska Regementet. Som anställd vid Soldathemmet är Svenska Soldathemsförbundet din arbetsgivare.

Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Arbetet innefattar att möta och samverka med soldater, anställda och lokala föreningar vid regementet i Revingehed. I rollen som föreståndare kommer du att arbeta med flertalet olika uppdrag – ofta projektinriktat – exempelvis erbjuda fritidsaktiviteter, bjuda in till seminarier och föreläsningar, sprida information om Soldathemsförbundets Familjestöd externt och internt och vid lokalt/regionalt anordnade träffar för soldater/sjömän, veteraner och anhöriga.

 

Vem är du?

Du har hög social kompetens, är flexibel och tycker om att arbeta med flera projekt samtidigt. Du kan hålla information för större och mindre grupper och skapar trivsel vid soldathemmet.  Erfarenhet av att arbeta i militär kontext samt arbete med ungdomar är meriterande. Du har god förmåga att skapa kontakter med kommun, veteran- och anhörigföreningar, församlingar och andra samarbetspartners. Du är flexibel avseende arbetstid och kan tänka dig att jobba kvällstid flera kvällar i veckan. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö och ser en öppen värdegrund som självklar utgångspunkt i mötet med andra. Du ser individers potential och drivs av att hitta lösningar som gagnar helheten såväl som enskilda personer. Som person är du utåtriktad och trivs med att arbeta i en verksamhet som utvecklas. Du har förmågan att driva processer framåt och nå resultat.

 

Meriterande:

  • B-Körkort.
  • Genomförd militär grundutbildning eller motsvarande.

 

Vi erbjuder:

  • En anställning med variation i dina arbetsuppgifter.
  • Personlig och yrkesmässig utveckling.
  • Delaktighet i en arbetsgemenskap inom Soldathemsrörelsen.
  • Frihet under ansvar.
  • Ett arbete med många kontakter både internt och externt.

 

Ansökan med CV och Personligt brev mailas till info@soldathem.org

 

För mer information om Soldathemsförbundet, läs på www.soldathem.org

 

Frågor kring tjänsten besvaras av Victoria Lundgren, victoria.lundgren@soldathem.org

 

Sista ansökningsdag: 2017-10-08

 

Välkommen med din ansökan!