16 februari

19:00 Digitalt möte via Zoom

”You can be what you can see”

I samarbete med Soldathemsförbundet anordnar Sveriges Kvinnliga Utlandsveteraner en digital föreläsning med Lisa Mobrand, Mali-veteran och präst. Soldathemsförbundet kommer informera om Veterankortet.
Datum: tisdagen den 16 februari 2021 kl 19:00
Plats: digitalt möte via Zoom
Anmälan: Skicka mail till kvinnligaveteraner@gmail.com senast den 12 februari. Uppge ditt namn och till vilken e-postadress du vill ha länken. När du har anmält dig får du en länk som du sedan öppnar i samband med att föreläsningen ska börja.
Medlem: För att ta del av denna digitala föreläsning måste du vara medlem i Sveriges Kvinnliga Utlandsveteraner. Om du inte är medlem är du välkommen att bli medlem. Maila ditt födelsenummer (ÅÅMMDD), ditt namn, adress, mobilnummer, vilka missioner du gjort samt din mailadress till kvinnligaveteraner@gmail.com Betala in medlemsavgiften 100 kr till BG 5546-8045.
Förra året skulle vi ha anordnat en konferens för kvinnliga utlandsveteraner men på grund av pandemin fick vi ställa in den. Nu har vi ordnat så att våra föredragshållare istället kommer föreläsa digitalt. Både Gunilla Runberg och Helena Hoffman kommer hålla sina föredrag om Somalia och Afghanistan. Mer information kommer.
Varmt Välkomna!